Kaffe

Vi älskar kaffe och tycker kvalitet är viktigt, därför är vi extra stolta att kunna serverar er både Walters Kaffe och Filicori Zecchini! Du kan både sitta ner och dricka en kopp kaffe i vår härliga miljö, eller köpa med dig hela kaffebönor/nymalt kaffe att dricka i din egna härliga miljö. 

Ger dig en fulländad mörkrostad upplevelse. En sofistikerad blandning. Fyllig, rund med lång söt eftersmak
Ger dig en kraftfull smakupplevelse med anor. Originalblandning från 1958. Karaktär och fyllighet utan beska.

Walters Kaffe har sedan 1958 rostat exklusiva kaffesorter enligt gamla traditioner, har ett brett sortiment av både hela och malda kaffebönor. Walters Kaffe En aning ELEGANS är Walters mest sofistikerade blandning. Historien började med Landskrona stads 600 årsjubileum 2013, då vi tog fram en jubileumsblandning som utgick från Walters originalrecept men med en etiopisk yirgaböna tillsatt.

En aning ELEGANS distribueras idag över stora delar av landet till hotellkedjan Best Westerns frukostkonceptet "BEST BREAKFAST by Tina!" där Tina Nordström valt ut frukostprodukter av högsta kvalitet för en bra start på dagen.


Walters Kaffe En aning TRADITION är en blandning av de finaste Arabicabönorna från Colombia, Costa Rica, Brasilien och Guatemala.

Alla dessa "strictly high grown" - bönor, som är handplockade på plantager på lägst 1600 meters höjd, blandas och mörkrostas med största kärlek, omsorg och med varsam hand. Detta sammantaget, ger Walters Kaffe En aning TRADITION den bästa kvaliteten och smakar som en god kopp kaffe ska smaka när den är som bäst.

Filicori Zecchini är ett av Italiens äldsta kafferosterier. Företaget startade 1919 och drivs än idag av de två familjerna Filicori och Zecchini. Företaget satsar enbart på högkvalitativt kaffe av de bästa råvaror. Filicori Zecchini är medlem i "certifierad italiensk espresso". För att få utfärdat ett godkänt certifikat av institutet "Espresso National Institute" finns flera krav som måste uppnås för att få använda emblemet på sina produkter. Detta erkännande ges endast till produkter som kännetecknas av blandningar med precisa funktioner som gör dem lätta att urskilja från imitationer. Tillverkning, färg, smaker och arom är några egenskaper som måste hålla en viss kvalitet för uppfylla kvalitetskraven för detta certifikat.

Espresso

 35 kr

Cappuccino

40 kr

Cartado

40 kr

Macciato

35 kr

Kaffe Latte

40 kr

Handbryggt kaffe

40 kr